NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Välj upphängning

Tips och råd för att välja upphängning

Att montera draperivåder är enkelt. Det finns en kraftig aluminium-skena, en extra stark stål-skena och en enklare skena i plast.

Aluminium

Med aluminium-skenan får du en hållbar och kraftig montering som klarar hårt tryck under längre tid. Du kan montera skenan i väggen ovanför din port eller i själva dårrhålet. Tänk på att mäta höjden rätt. Mät från golvet upp till där skenan ska sitta. Borra hål i skenan på lämpliga ställen. Det är viktigt att väggen eller taket där du monterar skenan är stabil.
Gå till aluminium-skenan

Stål

Med stål-skenan får du en extra kraftig montering som klarar hårt tryck under längre tid. Den är förzinkad och har förborrade hål för montering. Du kan även borra fler hål på lämpliga ställen. Stålskenan går att montera i väggen ovanför din port eller i själva dårrhålet. Tänk på att mäta höjden rätt. Mät från golvet upp till där skenan ska sitta. Borra hål i skenan på lämpliga ställen. Det är viktigt att väggen eller taket där du monterar skenan är stabil.
Gå till stål-skenan

Plast

För enklare monteringar där påfrestningarna är små fungerar plast-skenan alldeles utmärkt. Den är enkel att skarva och du sätter snabbt upp våderna på skenan genom att bara trycka fast dem.
Gå till plast-skenan