NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Svets-draperi Silicon 250°C

Glasfiberväv med flamsäker Silicon på BÅDA sidor. Flexibel duk med mycket fin följsamhet. Känslan är en tjock vaxduk som är Silicon-hal med viss ytstruktur. Avsedd att vara i direkt närhet av heta arbeten med medelbelastning av gnistor och svetsloppor.

Materialvikt / Temperatur:
510 gram/m2 (0,36 mm).
250°C kontinuerligt, 550°C kortvarigt, klassas som obrännbar.

Upphängning:
Skensystem är lämpligt, då duken är mjuk och följsam.
> Gå till Skensystem C30

Egen produktion:
Vi köper råvara på rulle, som vi sen konverterar till ditt önskade mått. Denna duk syr vi med ståltråd belagd med Aramid (kevlar).

Öljetter:
Vi sätter öljetter i överkant med avstånd c/c 30 cm. Vill du ha öljetter längs sidorna eller botten så fixar vi även det.

Din order:
Vi kontaktar dig alltid efter din order så allt blir rätt. Inget levereras utan personlig kontakt.

Beställning: Ange ”Bredd” samt ”Längd / Höjd” på ditt draperi.

 

Läs mer

Storlek:

Antal

Art. 8820-0010
520,00 kr

Tillgängligt: I lager

520,00 kr

Typ 2 – Glasfiber med Silicon
Detta draperi är obrännbart, det som händer om temperaturintervallet överskrids är att ytan förstörs och glasfibern riskerar att falla samman – det går sönder.

Silicon-beläggningen klarar 250 grader kontinuerligt och 550 grader kortvarigt. Gnistor som flyger mot draperiet kyls av under sin luftfärd, bör då inte vara varmare än 550 grader. Detta draperi ska inte användas om mängden gnistor är betydande, då det kommer slitas mekaniskt. Välj ett då ett starkare draperi.

OBS: Då det flyger partiklar mot draperiet kommer draperiet långsamt slitas på ytan, och genom denna mekaniska bearbetning således att släppa partiklar av Silicon. Om din verksamhet är känslig för Silicon-partiklar bör du välja en annan duk. Exempelvis om du är en lackverkstad.

Inga bilder uppladdade

Inga videos uppladdade

Inga dokument uppladdade

Hittade inga relaterade produkter