NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Fraktvillkor Privat


FRAKTSÄTT 
Vi får ofta frågan varför är det inte fraktfritt. Jo, frakt kostar pengar, fraktbolagen vill ha betalt. Om vi bakar in frakten i priset (gör produkten dyrare) så kommer det att bli dyrare för dig om du köper mer än en produkt med "inbakad" frakt, då en extraprodukt bara kostar marginellt mer att skicka. Dessutom skulle det slå snett på priserna för de kunder som vill hämta i vår lagerbutik, eftersom de inte utnyttjar frakten. Därför är detta system mer rättvist. Däremot sätter vi fraktpriserna så de speglar våra kostnader för våra kunders frakter, vår affärsidé är inte att tjäna pengar på transporter. 

Frakt inrikes
Inom Sverige använder vi oss främst av Schenker och ibland även DHL. Fraktsätt bestäms av sändningens vikt, utformning och antal kollin. Vid order på 20000:- inklusive moms eller mer så är det alltid fraktfritt. 

Avhämtning Stockholm 
Du hämtar dina beställda varor på Plastmans Stockholmslager i Spånga. Efter din order mailar eller ringer vi dig om hur snabbt du kan avhämta produkterna.

LEVRERANSER & LEVERANSVILLKOR 
Normal leveranstid ut från lagret är 1-2 dagar efter er order på våra lagerstandardprodukter. Om någon produkt är restnoterad eller andra leveransproblem uppstår kontaktar vi er (i första hand på telefon) för att se om vi har annan produkt som kan lösa problemet. Vår support när något krånglar ska vara vår styrka och er säkerhet att inget hamnar mellan stolarna. Leveransvillkor är fritt Plastmans lager undantaget när villkoren för fraktfritt gäller. Specialprodukter levereras enligt villkoren "Allmänna leveransvillkor för filmbranschen".


Uppdaterad 2015-11-19 kl 11.00