NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Bio-Blok®

Miljövänligt, effektivt och enkelt att montera

BIO-BLOK-kuberna är effektivare än traditionella vattenhanterings-lösningar. Bio-Blok-kuberna är 54x54x55 cm och väger endast ca 9 kg. Av sina 160 liter är 152 liter hålrum. Fungerar till avloppsinfiltation, dagvattensystem, dränering mm. Kuberna klarar mycket högt marktryck.

Kuberna tillverkas i två modeller, en standardmodell och en förstärkt modell som klarar mycket högt marktryck. Vi har valt att sälja den förstärkta. Den fungerar för alla installationer.

Kom ihåg att köpa till fiberduk.

Kombination Köp så här mycket fiberduk
1x1 1,20 meter
1x2 1,80 meter
1x3 2,40 meter
1x4 3,00 meter
1x5 3,60 meter
2x2 3,60 meter
2x3 4,80 meter
2x4 6,00 meter

 

Mer information hittar du under flikarna nedan.

 

 

Läs mer

Modell:

Antal

Art. BB80-x
0,00 kr

Tillgängligt: I lager

0,00 kr

Dessa kuber är ett mycket effektivt sätt att skapa dagvattensystem och dränering. De fungerar till mindre villa-system och till riktigt stora system. Systemet "sväljer" betydligt mycket mer vatten än traditionella system så som stenkistor.

BIO-BLOK® är tillverkat av polyeten som är miljövänligt, stryktåligt och har en lång livslängd. Bio-Blok-kuberna är 54x54x55 cm och väger endast ca 9 kg. Kuberna går enkelt att kapa om så önskas med en vanlig fogsvans.

Kuberna klarar mycket högt marktryck.

Dessa kuber klarar upp till 15 ton / m2 rätt monterade. De kan användas till allt från mindre till riktigt stora installationer.

Dagvattensystem och dränering på din tomt

Med BIO-BLOK-kuberna bygger du mycket enkelt ditt eget system för att ta hand om regnvattnet som kommer ner från taket eller på garageuppfarten. Enkelt att installera.

Dagvattensystem för infiltration

Ta hand om dagvattnet lokalt och undvik att orenat spill- och avloppsvatten går ut i vattendrag, sjöar och hav. Du undviker att lågt belägna källare drabbas av översvämningar med illaluktande spillvatten. Lokalt omhändertagande av dagvatten i ett dagvattensystem betyder samtidigt att vatten på ett enkelt och smidigt sätt förs tillbaka till det naturliga kretsloppet.

Regnvattensystem med fördröjningsmagasin

Med hjälp av magasinet kan man utjämna stora vattenmängder så att man per tidsenhet leder ut mindre mängd till recipienten eller att vattnet leds vidare i en mindre dimensionerad ledning. Billigare och enklare att installera än andra lösningar och dessutom renar systemet vattnet på biologisk väg.

Inga videos uppladdade

Hittade inga relaterade produkter