NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Spännband - med krok

Spännband för proffs

Spännband i olika modeller och storlekar. De vanligaste spännbanden på proffsmarknaden. I dessa spännband används endast material av bästa möjliga kvalitet för att passa proffs.

Mer information hittar du under flikarna nedan.

 

Läs mer

Brottstyrka - längd x bredd:

Antal

Art. ABT-standard
0,00 kr

Tillgängligt: I lager

0,00 kr

Välj rätt spännband

Att säkra gods är en hel vetenskap. Det finns föreskrifter och regler för säker surrning. Att beräkna hur mycket ett spännband ska klara påverkas av många faktorer så som vinklar, friktion, godsvikt, typ av surrning, godsets tyngdpunkt osv. Vi rekommenderar att du överdimensionerar och väljer ett band som klarar mer än tänkt så att du kan vara säker på att det klarar jobbet. Om du ska använda spännbandet till en mer avancerad applikation och behöver hjälp med att hitta något som passar dina behov, hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Det används en hel del olika värden inom spännband och för proffsanvändaren är "Lashing Capacity" (LC) det viktigaste. Det är en internationell standard för lastsurrningskapacitet. Det finns formler som hjälper dig att veta vilken LC som behövs i ditt fall. Som "vanlig konsument" är dessa lite av överkurs så för dig rekommenderar vi att du väljer en storlek större snarare än att hålla dig på gränsen. Mer info hittar du under Info i vänstermenyn.

Egenskaper

Krokarna är krom-6-fria. Tillverkat enligt EN 12195-2.

Inga bilder uppladdade

Inga videos uppladdade

Inga dokument uppladdade

Hittade inga relaterade produkter