NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Poolduk Rektangulär BLÅ 500

Säkerhetsskydd i stark PVC med starka svetsade öljetter

Fyll i DIN POOLS mått nedan. Uträknaren lägger till rätt överlapp så ditt skydd blir rätt storlek.
Kom ihåg STROPPAR och INFÄSTNINGAR till ditt poolskydd.
Produktinfo hittar du nedan

 

Läs mer

Färg:

KUNGSBLÅ

Storlek:

Tillbehör

Stroppar


Infästningar


Antal

Art. 7200-0544
200,00 kr
  • Köp 10 för 150,00 kr st och Spara 25%

Tillgängligt: I lager

200,00 kr

Har du en större pool ska du välja vår smidiga Ribb-Topp.

Dessa skydd är säkerhetsskydd för pool och håller för att en människa ramlar på det. Skyddet spänns fast med stroppar som kan köpas till. Se även våra dolda stroppfästen som sjunker ner i altanen och på så sätt slipper du skada tårna på dem. Skyddet ska inte användas för lek.

Duk med dräneringshål

Duken är tillverkad av PVC och klarar många år i solen utan att brytas ner. Lackad duk betyder att den är glansig och är därför lätt att hålla ren. I mitten av skyddet sätter vi ett dräneringshål så det inte blir en tung vattensamling i mitten av skyddet. Vattnet hamnar i poolen. Hålet har ett nät som ser till att det inte kommer skräp i vattnet.

Kraftigt nät

Nätet är tillverkat av polyesterväv som är belagt med PVC och klarar många år i solen utan att brytas ner. Fördelen med nätet är att det är lätt. Det är ändå minst lika starkt som ett duk-skydd om inte starkare. Vatten dräneras rakt igenom nätet. Nätet ser till att det inte kommer skräp i vattnet. Denna håller inte värmen i poolvattnet på samma sätt som poolskydden i PVC, så kombinera gärna med vår värmeduk.

Öljetter

Öljetterna är superstarka högfrekvens-svetsade öljetter. De sitter runt om duken med ca 60 cm mellanrum. Du ser antalet öljetter när du anger din pools mått ovan så du kan beställa rätt antal STROPPAR och INFÄSTNINGAR.

Hur stort skydd ska du ha?

Vi brukar rekommendera ett skydd som är 50 cm längre och 40 cm bredare än poolens mått. Uträknaren lägger till detta automatiskt. Om du har speciella förutsättningar kanske du ska ha ett annat mått. Mät noga och se till att skyddet passar förutsättningarna runt din pool.

Vill du ha en stegflik?

Med en stegflik så slipper du ta bort stegen varje gång skyddet ska på. Vi svetsar förstärkningar i duken där stegen ska vara. Tänk på att du behöver 2 extra stroppar och 2 extra fästen. Stegfliken kostar 500:- inklusive moms. Här hittar du stegfliken. Du kan även ringa oss för att lägga till stegflik.

Detta poolskydd är inget vinterskydd. Då rekommenderar vi vinterplåtar.

Inga videos uppladdade

Hittade inga relaterade produkter