NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Runt Poolskydd Modern

Säkerhetsskydd i stark PVC med starka svetsade öljetter

Vi uppgraderar denna produkt. Den blir kantig och får en svetsad bård runt om vilket gör den starkare och snyggare. Den ser ändå ganska rund ut som du ser på illustrationerna.
Vi har fortfarande några av de gamla klassiska kvar. Hör med oss!

Välj önskad diameter nedan. Skyddet bör vara ca 10% större än poolens innerdiameter. Kom ihåg STROPPAR och INFÄSTNINGAR till ditt poolskydd.
Produktinfo hittar du nedan.

 

 

Läs mer

Färg & Material:

Skyddets diameter & antal öljetter:

Antal

Art. 7010-x
0,00 kr

Tillgängligt: I lager

0,00 kr

Dessa skydd är säkerhetsskydd för pool och håller för att en människa ramlar på det (se video-fliken ovan för att se när en kund testar). Skyddet spänns fast med stroppar som kan köpas till. Se även våra dolda stroppfästen som sjunker ner i altanen och på så sätt slipper du skada tårna på dem. Skyddet ska inte användas för lek.

Duk med dräneringshål

Duken är tillverkad av PVC och klarar många år i solen utan att brytas ner. Lackad duk betyder att den är glansig och är därför lätt att hålla ren. I mitten av skyddet sätter vi ett dräneringshål så det inte blir en tung vattensamling i mitten av skyddet. Vattnet hamnar i poolen. Hålet har ett nät som ser till att det inte kommer skräp i vattnet.

Kraftigt nät

Nätet är tillverkat av polyesterväv som är belagt med PVC och klarar många år i solen utan att brytas ner. Fördelen med nätet är att det är lätt. Det är ändå minst lika starkt som ett duk-skydd om inte starkare. Vatten dräneras rakt igenom nätet. Nätet ser till att det inte kommer skräp i vattnet. Denna håller inte värmen i poolvattnet på samma sätt som poolskydden i PVC, så kombinera gärna med vår värmeduk.

Öljetter & stroppar

Öljetterna är superstarka högfrekvens-svetsade öljetter. De sitter runt om duken med ca 60 cm mellanrum. Du ser antalet öljetter på storleksknapparna ovan så du kan beställa rätt antal STROPPAR och INFÄSTNINGAR.

Hur stort skydd ska du ha?

Vi brukar rekommendera att du väljer ett skydd som har en diameter på ca 10% mer än poolens innerdiameter/vattenmått. Om du har speciella förutsättningar kanske du ska ha ett annat mått. Mät noga och se till att skyddet passar förutsättningarna runt din pool.

Vill du ha en stegflik?

Här hittar du poolskydd med stegflik
Med en stegflik så slipper du ta bort stegen varje gång skyddet ska på. Vi svetsar förstärkningar i duken där din stege ska vara. Tänk på att du behöver 2 extra stroppar och 2 extra fästen. Stegfliken kostar 625:- inklusive moms. Du kan även ringa oss för att lägga till stegflik.

Detta poolskydd är inget vinterskydd. Då rekommenderar vi vinterplåtar.

Inga dokument uppladdade

Hittade inga relaterade produkter