DAGS FÖR EN PERGOLA? Kolla in Robins Pergola som han byggde med våra produkter. Njut av bilderna HÄR

VINTERPLÅTAR!: Minns ni förra vintern? Hysteriskt mycket snö! Skydda din pool i tid denna vinter!
Vinterplåtar med LEVERANS eller BUTIKSLAGER i Spånga.

 

Vinterplåtar - Butikslager Stockholm

Hösten 2018
Nu börjar vi få in mycket plåtorder. både leveranser och avhämtning. Vi får påfyllning av butiksplåtarna i mitten September - så den 17 September kan du komma och avhämta dem som första datum - eller senare om du vill.
Beställ NU och reservera vad du behöver. Reserverade ordrar har förtur till butiksplåtarna.

Prishöjning
20 Augusti kommer vi höja priserna på plåt med 20:- / meter (exempelvis en 5,0 meter plåt blir 100:- dyrare inklusive moms) - pga av försvagad svensk krona och höjda råvarupriser. Köp till 2017 års priser fram till söndag kväll! (19 Augusti).

GRATIS LÅNESLÄP
Låna gärna vårt långgods-släp för hemkörning av plåtarna. Lånetiden är 3 timmar eller över natten. Du som köper direkt "över disk" utan förbeställning får låna det i mån av ledig tid när du kommer.

Släpets maxlast är 500 kg, totalvikten är 750 kilo, du får dra det med vanligt B-kort. Under vintern har släpet dubbade vinterdäck, så du får dra det oavsett om du har dubbade eller odubbade vinterdäck på din bil.

 

Läs mer

Plåtens längd:

Antal

Art. TRP-hamta
0,00 kr

Tillgängligt: I lager

0,00 kr

Varför poolplåtar?

Plåtar är bra eftersom de klarar den tunga snön och förhindrar att människor eller djur ramlar ner i poolen. Plåten vi valt ut är 0,7 mm tjock och profilen är 128 mm hög. Den klarar mycket höga belastningar. Den passar små och stora pooler. AluZink-beläggningen skyddar stålet mot rost.

Leverans

Dessa plåtar är för dig som vill hämta plåtarna själv på vårt hämtlager Spånga i västra Stockholm. Tänk på att plåtarna är tunga (ca 7,8 kg / löpmeter) och att du bör ha en släpvagn som klarar både tyngden och längden. Hos oss kan du köpa spännband för att säkra plåtarna. (Vårt lånesläp har självklart band, du behöver då inte köpa). 

Hållbarhet

Plåten vi valt ut håller för höga belastningar även om det skulle komma mycket snö. Vi har sammanställt en tabell över hur mycket plåten klarar per kvadratmeter, fribärande.

Fribärande längd Klarar ca
4,2 meter 433 kg/m2
4,5 meter 377 kg/m2
4,8 meter 331 kg/m2
5,1 meter 294 kg/m2
5,4 meter 262 kg/m2
5,7 meter 235 kg/m2
6,0 meter 212 kg/m2
6,3 meter 192 kg/m2

Montering

Lägg ut ram, lägg upp tätningsband på ramen, lägg plåtar på plats, skruva fast, klart! Alla skruvar medföljer.

Plåten är inte förborrad men skruven gör hål i plåten när du skruvar dit den. Tänk på att du behöver en kraftig skruvdragare och hylsbits med nyckelvidd 8 mm till skruven (se bild ovan). Rengör noga efter att du skruvat så att metallflisor och annat inte ligger kvar. Detta kan få plåten att rosta och kan även vara farligt att gå på.

Inga videos uppladdade

Inga dokument uppladdade

Hittade inga relaterade produkter