NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Leverans

LEVERANS HEM TILL DIG TILL ETT FAST PRIS

Vi levererar med egen bil
Vi levererar hem till dig med egen bil bemannad av egen personal. Vi lyfter av plåtarna på din tomt. Leveranser sker i hela Sverige upp till i höjd med Gävle (fastlandet och farbar väg).

Efter sista orderdag för aktuell leveransperiod sammanställer vi alla inkomna order. Därefter bestämmer vi ett körschema och en så effektiv rutt som möjligt för att spara tid och minimera miljöbelastningen. Vi beställer sedan plåtarna på fabriken och beställer utkörning till en terminal nära kunderna. Ute på terminalen samlastar vi 2,5 ton plåt på vårt eget släp och kör ut enligt vår planerade rutt.

Leveransen kostar 1750:- inklusive moms. Du ser den när du kommer till kassan.

För att kunna planera utkörningarna på ett strukturerat sätt har vi dessa datum att förhålla oss till. För att se aktuella leveransdatum och när du senast måste beställa, gå in på aktuell plåt.

 

Avhämtning omgående

I butiken finns plåtar för omgående avhämtning, men RING före och kolla dagens lagersaldo på önskad modell. Du betalar med kort på plats i butiken. Vill du garanterat ha tillgång till plåtarna då – Förbeställ!

GRATIS LÅNESLÄP
Du kan låna vårt långgods-släp för hemkörning av plåtarna. Lånetiden är 3 timmar. Du som förbeställer plåtar kan redan nu boka tid och dag. Du som köper av butikslagret får låna det i mån av ledig tid. Släpets maxlast är 500 kg, om du har stor pool måste du kanske hämta 2 gånger om plåtvikten överskrider maxlast.

 

Välj nästa avsnitt:

1a. Pooler MED sarg
1b. Pooler UTAN sarg