NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Leverans

Leverans & Montering för 2500:-. Vad ingår?

Montageplatsen ska vara från södraste Sverige upp till i max höjd med Gävle och på fastlandet eller på en ö med broförbindelse. Om du önskar skyddet till andra delar av Sverige, kontakta oss.

Vi kör skyddet hem till er. Vi lyfter av det från släpet, monterar det noggrant och omsorgsfullt så allt blir rakt och riktigt. Sedan städar vi upp efter oss och tar med oss emballaget. Vid monteringstillfället är det bra om minst en är hemma (men gärna hela familjen) så håller vi en utbildning med er och gör praktiska övningar. Beroende på förutsättningarna vi har med ert skydd och hur poolområdet ser ut så tar en montering mellan 1,5 till 3 timmar då vi vill vara noga med alla detaljer.

Om vi skulle skicka dessa långa skrymmande skydd med fraktbolag pratar vi om 2500-4000:- med den överhängande risken att skyddet skadas under transporten. Fraktbolaget monterar heller inte skyddet åt er.

Sista orderdag & Leverans-schema

För att kunna planera monteringarna på ett strukturerat sätt har vi dessa datum att förhålla oss till. Se texten under Ribb-Toppen för exakta datum.

 

Beställ Ribb-Topp med vev

TILL PRODUKTEN >