NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Ta mått

Skyddets storlek

Skyddet behöver vara 0,5 meter bredare samt 0,5 meter längre än poolens innermått (vattenytan). Det blir då 0,25 meter överlapp på alla fyra sidor. Om du har en rund eller rektangulär pool fungerar Ribb-Toppen precis lika bra. Till rund eller kvadratisk pool blir skyddet lika brett som långt. Inne på produkten anger du din pools mått. Hemsidan räknar automatiskt ut hur stort skyddet ska vara.
Vi tillverkar skyddet i max-bredd 6,5 meter (till pool med max-bredd 6,0 meter) i normalfallet. Vi kan göra skyddet bredare genom att skarva rören och göra duken bredare mot tillägg på priset (visas dock inte i uträkningen ovan ännu, tyvärr).
Vi hör alltid av oss efter beställning och stämmer av detaljerna med dig. Ingenting levereras utan personlig kontakt först.

Det vi dessutom behöver veta är

Har du en sarg runt poolen, vad är det för material i den?
Har du trä, sten eller betong? Vissa pooler av byggsatsmodell har plåt/aluminiumsarg. Om du har en beläggning som sliter extra mycket på duken såsom betong eller sten så sätter vi förstärkningar under skyddet på aluminiumrörens tryckpunkter utan extra kostnad.

Vad har du för material på altanen/soldäcket där infästningarna ska fästas?
Har du träaltan borrar vi enkelt och snyggt hål för infästningarna. Om din altan är av sten eller betong så brukar det gå jättebra, MEN vi förbehåller oss mot att sten eller betong kan spricka då vi inte kan veta om det finns inre sprickor eller om den är porös.

Om du har andra försvårande omständigheter med stegar, höga sarger, eller annat som du tror kan försvåra så maila oss ett foto så tittar vi på det. Om du har sidotrappor eller andra önskemål kan priset bli något högre.


Gå till nästa avsnitt

Leverans >