NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Varför Ribb-Topp?

Superenkelt att hantera


Gör som Bo Rappne!

Ribb-Toppen är en verklig storsäljare bland våra poolskydd! En av våra nöjda kunder är Bo Rappne som köpte denna modell på poolskydd av oss. Han sa att han gillar vår Ribb-Topp för att den är enkel och smidig, vilket gör det lätt att bada. Du behöver bara lossa på 4 spännen och rulla ihop skyddet. Det tar 2 minuter. Sen är det bara att hoppa ner i plurret!

Exempel
Du har en rund pool på 5 meter i diameter. Då blir skyddet rektangulärt 5,5 x 5,5 meter. Rulla av skyddet på 2 minuter, ensam. Du behöver bara lossa på 4 fästen. Ribb-Toppen främjar bad och gör att du faktiskt kan njuta av poolen även om det bara handlar om ett snabbdopp.

Väljer du ett runt poolskydd med stroppar i samma storlek får du 29 stroppar. Det blir 29 knäböj och en massa konkande för att ta av skyddet. När det ska på igen är det minst 29 knäböj igen. Sen måste det eftersträckas och korrigeras. För att lägga på ett runt skydd på ett enkelt sätt måste man vara 2 personer. Ribb-Toppen sköter du enkelt ensam.

Hög kvalitet & dolda fästen


Rostfria dolda fästen

Skyddet består av PVC-duk som är lackad. Det betyder att ytan är glansig och lätt att hålla ren. Aluminiumrören är eloxerade och håller sig snygga år efter år. Lättskött vev och de rostfria dolda fästena som skonar dina tår medföljer skyddet.

Enkel att flytta undan

Ribb-Toppen är enkel att flytta undan från poolområdet eftersom det bara sitter med fyra fästen på varje kortsida. Kroka enkelt av och flytta undan skyddet så har du hela poolområdet fritt. Kanske ska ni ha pool-party? Då är det skönt att få skyddet ur vägen. Inför vintern bär du in skyddet och lägger på vinterplåtar. Om du beställer Ribb-Topp och vinterplåtar samtidigt bjuder vi dig på frakten för vinterplåtarna som levereras under hösten, värde 1750:-.


Gå till nästa avsnitt

Speciallösningar >