NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Poolduk till PoolGuard Grå

Ersätt duken till ditt PoolGuard-skydd

Är duken till din PoolGuard sliten? Vi tillverkar en ny duk till dig. Duken tillverkar vi i egen verkstad efter dina mått. Duken är en tysk kvalitetsduk på 680 gram och finns i flera färger.

Så beställer du ny duk

 • Välj färg först
 • Ange skyddets bredd och längd
 • Ladda ner och fyll i dokument för mått (se flik nedan)
 • Skicka dokumentet till oss på info@plastman.se
 • Mer information hittar du under flikarna nedan.

   

  Läs mer

  Färg:

  GRÅ DUK

  Storlek:

  Antal

  Art. 7310-0763-1
  275,00 kr

  Tillgängligt: I lager

  275,00 kr

  PoolGuard är ett skydd som har tvärgående vantstag och oftast en automatisk upprullningsanordning. Vi tillverkar dukar som passar dessa konstruktioner och anpassar duken helt efter dina behov. Du använder dina befintliga beslag och vantstag och monterar duken på dessa.

  Beställ

  Byt ut din duk mot en ny. Du beställer enkelt duken genom att ange önskad bredd och längd på duken. Då ingår duk och arbete för en kvadratisk pool. Om det krävs anpassningar av duken så som trappor och annat kan detta komma att kosta några kronor mer. Vi hör alltid av oss till dig efter beställning för att gå igenom alla detaljer.

  Hjälp att mäta

  Vi har tagit fram ett dokument som guidar dig när du ska ta de mått som behövs för att vi ska kunna tillverka ditt skydd. Detta hittar du under fliken DOKUMENT. Ladda ner dokumentet och ta med det ut till poolen när du ska mäta så missar du inget. Skicka in detta till oss.

  Specialönskemål

  Har du andra önskemål på färg så går det kanske att lösa. Denna duk finns i många färger. Du kanske vill ha en röd eller gul duk? Hör av dig till oss!

  Inga videos uppladdade

  Hittade inga relaterade produkter