NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Upprullare värmeduk

Upprullare till poolvärmeduk

Upprullare 3-4 meter
Detta är en mycket enkel upprullare i aluminium, inte lika stabil som de andra, därav priset. Passar endast dukarna som är 3 & 4 meter breda.
Säljs BARA i samband med att du köper poolvärmeduk, kan inte köpas separat senare.

Upprullare 3-5 meter
Stabil upprullare med sidostycken i rostfritt. Passar dukar som är 3 - 4 - samt 5 meter breda. Rabatterat pris om du köper denna samtidigt som poolvärmeduken.

Upprullare 5-7 meter
Stabil upprullare för våra bredaste dukar på 5 & 6 meter. Rabatterat pris om du köper denna samtidigt som poolvärmeduken.

Rulla snabbt och enkelt undan poolvärmeduken. Upprullaren har en stor vev som går att låsa. I andra änden har den hjul som gör det enklare att flytta upprullaren. Elastiska remmar som passar spåren i bommen medföljer. Glöm inte att köpa till kantöljetter till din värmeduk. 

Läs mer om produkten nedan.

 

 

Läs mer

Passar dukbredd:

Antal

Art. 7990-x
0,00 kr

Tillgängligt: I lager

0,00 kr

*Rabatten gäller dig som köper eller har köpt värmeduk från oss av typen Sol+Guard™ eller EnergyGuard™.

Produktinfo

Bommen är tillverkad i aluminium och är i tre delar som går i varandra som ett teleskop. Längden går enkelt att anpassa efter din duk. Sen låser du den med lås-skruvar. Vi har två varianter som passar olika breda dukar. På den ena går bommen att anpassa från 3 meter och upp till 5 meter. Den bredare varianten har en bom som kan ändras från 5 till 7 meter. Välj rätt storlek för bredden på din poolvärmeduk.

I bommen finns ett spår där du skjuter in de medföljande stropparna. Stropparna är elastiska och har ett fäste i vardera ände som gör att du kan montera duken i bommen.

Upprullaren levereras omonterad, men är enkel att sätta ihop. Instruktioner medföljer.

Anpassa din duk

Har du en rektangulär poolvärmeduk så kan vi sätta öljetter på duken så att du får fast den på upprullaren. Du kan lägga till dessa under menyvalet "Öljetter & andra tillval" i vänstermenyn. Där hittar du även andra smarta tillval.

Säkerhetsavstånd

Av säkerhetsskäl ska upprullaren totalt vara ca 90 cm bredare än poolens bredd så att benen/hjulen står säkert en bit från poolkanten. Denna säkerhetsmarginal är att rekommendera för att undvika att upprullaren eller du själv ramlar i vattnet.

Inga videos uppladdade

Inga dokument uppladdade

Hittade inga relaterade produkter