NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

/// Öljettkvalitet

Svetsade öljetter

Vi använder öljetter från danska Carmo som tillverkat produkter av hög kvalitet i över 60 år. Öljetterna svetsas fast med en högfrekvens-svets som gör att öljetten smälter fast och blir ett med duken. Öljetterna är tillverkade av stark, seg PVC som är helt överlägsna metallöljetter som bara pressas fast. Som standard sätter vi öljetterna med 1 meters mellanrum.

Tester

Vi har testat våra öljetter flera gånger och på olika sätt och har gång efter annan blivit positivt överraskade. Nedan ser du tester där vi jämför lågpris-presenningar i PVC som har de svaga metallöljetterna. Vi svetsade på våra öljetter. Vi testade även ett förstärkt hörn och svetsade på förstärkning så som vi brukar göra det. Bilderna talar sitt klara språk.

Om du vill komma och göra tester och jämföra din egen produkt med våra så är du välkommen till oss här i Spånga. Vi bjuder på en kopp kaffe också! Ring oss innan på 08-502 150 00.


Proffsduk mot lågpris-PVC

Proffsduk med svetsad öljett ihopsvetsad med en lågprisduk i PVC där vi svetsat fast en öljett.

Test proffsduk vs budget

Metallöljett mot HF-svetsad öljett

Lågprisduk i PVC med metallöljett där vi svetsat fast en öljett för att jämföra hållbarhet. Här syns resultatet efter en kort dragkamp.

Öljett-test

Förstärkt hörn, lågpris mot Plastman

Lågprisduk i PVC med förstärkt hörn med rep. Vi svetsade fast vår förstärkningsväv och en HF-öljett för att jämföra vårt sätt att förstärka med lågprisvarianten. Vår öljett fäste dåligt på det ojämna materialet som är ett tyg målat med PVC-pasta som troligen är utblandad med annat.

Öljett-test