NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Lättviktspresenning Proffs Vit

Lättvikt Proffs, när du söker en bra lättviktspresenning

Kraftig duk - 180 gram, Öljetter varje 50 cm, Optimerat UV-skydd, Förstärkningsrep i ytterkant. Många kvadratiska storlekar.

Rödmarkerade "ej tillgänglig" är slutsålda - ring oss för mer information om kommande leveranser.

 

Läs mer

Storlek:

Antal

Art. 6795-Vxxxx
0,00 kr

Tillgängligt: I lager

0,00 kr

Lättvikt Proffs vår egen serie, tillverkad bara för oss och enligt våra specifikationer. Med kraftig duk på 180 gram, öljetter varje 50 cm, optimerat UV-skydd, förstärkningsrep i ytterkant så har vi tagit fram en presenning som passar både privatpersoner och byggföretag. Vi har även många kvadratiska modeller.

Extra starka lättvikts-presenningar för proffs

Nu över 250 000 kvadratmeter sålda av vår egen serie! Lättvikt Proffs är en presennings-serie är framtagen av oss för att vara en lättviktspresenning som klarar mer. Den vita duken släpper igenom ljus på ett behagligt sätt. De är populära för ljussättning hos våra filmbolagskunder vid filminspelningar. Stort lagerhållet utbud av storlekar från små till enorma.

Kraftig duk - 180 gram

Presenningen är på 180 gram/m2. Det är nästan 3 gånger så tjockt som de tunna lättvikts-presenningar som bara är framtagna för ett enda syfte - att vara billiga. Hela vår serie av denna presenning har samma fina kraftiga duk. Gramvikten anger vad duken väger per kvadratmeter.

Öljetter varje 50 cm

Öljetter längs presenningens sidor med ca 50 cm mellanrum, du får jättemånga infästningspunkter att välja på. I regel är ett avstånd på 100 cm standard, vi ger dig mer! Öljettens hål är ca 11 mm, rekommenderat rep är 6 eller 8 mm.

Optimerat UV-skydd

Vi har optimerat UV-skyddet för att presenningen ska hålla så länge som möjligt utomhus. Vad det exakt betyder i skyddstid är svårt att säga, då mängden UV-ljus den utsätts för är av stor betydelse. Observera att ALLA lättviktspresenningar, oavsett fabrikat, är tillverkade av plasten PE (Polyeten), vilken bryts ner av solen med tiden. UV-skyddande kemikalier blandas in i plasten för att den ska hålla längre.

Förstärkningsrep i ytterkant

Längs med presenningens alla sidor, i fållningen, ligger ett inlagt rep. Repet ger stadga och extra stöd till öljetterna.

Färger

Denna vita duk kallas med presenningstermer för "transparent", eftersom den släpper igenom ljus. Den passar bra om du vill ha ljusinsläpp genom din presenning.

Egen specifikation

Önskar du en annan storlek på din presenning än vad som finns här? Fabriken som tillverkar vår produkt kan naturligtvis göra presenningar enligt kundönskemål. Det som i normalfallet gäller är: Du måste hålla dig till 180 gram. Minimiorder är ca 1000 kvadratmeter per storlek. Leveranstiden är 15-20 veckor. Önskar du veta mer om detta ber vi dig ringa oss och diskutera möjligheterna.

Inga videos uppladdade

Inga dokument uppladdade

Hittade inga relaterade produkter