NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Båtformad presenning 600 gram

En båtpresenning som håller

Våra formskurna presenningar tillverkar vi i vår egen verkstad av stark PVC, som vi sätter en förstärkningskant* på, så öljetterna sitter fast i dubbel duk. Öljetterna sätter vi fast med HF-svets*, det smälter då samman med materialet, och resultatet blir mycket hållbara infästningar, helt överlägset metallöljetter.

600 grams materialvikt, mycket starkt. För att komma ner i pris har "rest-pasta*" använts vilket innbär att färgen är nånstans mellan grå, grön, svart. Fram och baksidan kan ha olika färger. Materialet i denna presenning är tillverkat i Europa, och endast REACH*-godkända materiel har använts. 

Standardstorlekar hos oss är 3x5 - 4x6 - 5x8 - 6x10 samt 7x12 meter. Om du vill ha ett annat mått, skicka ett e-post med en ritning så får du ett svar på vad ditt önskemål skulle kosta.

* Information om materialet, öljetterna mm, hittar på längre ner på de olika flikarna.

 

Läs mer

Färg:

Bredd x Längd:

Antal

Art. 9106-xxxx
0,00 kr

Tillgängligt: I lager

0,00 kr

Förstärkningskant

Runt presenningen svetsar vi fast en 75 mm bred kant i svart PVC. Detta stärker upp kanten mycket kraftigt och gör denna stabil. Se fliken kundbilder för mer info.

Öljetter / HF-svets

Vi sätter öljetter på våra presenningar enligt ritningen som du kan se på hemsidan, när du klickar på en storlek. Vi sätter öljetter med HF-Svets, vilket gör att materialen smälter samman med varandra, utan tillförd värme. Helt överlägset. Se fliken kundbilder för mer info.

Duken / Rest-pasta

Rest-pasta-duk tillverkas precis som vanlig PVC-duk, men med skillnaden att denna produkt får överskottet från veckans produktion av flytande PVC i fabriken. Därför kan färgerna variera, men det beror bara på att man vill ta tillvara all PVC i fabriken och inte kasta något. Färgerna blandas ihop till den färgen det blir. Om du köper en rest-pasta-produkt så kan du inte vara säker på att produkten håller samma nyans/färg om du köper fler än en presenning, eller nästa gång du köper. 

Reach

Vi köper ENDAST vår pvc-duk från europeiska tillverkare, vilka måste hålla sig till REACH-förordningen vad gäller godkända kemikalier. Läs mer här: https://echa.europa.eu/sv/regulations/reach/understanding-reach

Vi skräddarsyr

Om du vill ha annan form än våra standard och vill ha den på annat sätt, kontakta oss och ställ din fråga. Maila oss gärna en enkel skiss, detta är det enklaste sättet.

Inga videos uppladdade

Hittade inga relaterade produkter