NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Bryggkjol

Gör bryggan snygg

Bryggkjol i högblank PVC för en stiligare brygga. Med gummidäck under bryggkjolen ligger båten mjukt mot din brygga. Kanal längst ner så du kan dra i en tyngande kedja som håller bryggkjolen sträckt. Se bilder på jobb vi gjort nedan.

Pris nedan är löpmeterpris.

Bygg din Bryggkjol:

 • Välj färg först.
 • Standardhöjd max 1,15 m. Skriv önskad längd i antal-rutan nedan.
 • Mer information hittar du under flikarna nedan.

   

  Läs mer

  Färg:

  Antal

  Art. 9104-xxxx
  0,00 kr

  Tillgängligt: I lager

  0,00 kr

  Bryggkjolen tillverkas av högblank Kapellväv 680 gram. Duken ligger på rulle med bredden 250 cm. Vi delar på duken, så vi får två våder om 125 cm. Våderna viks längs ena långsidan, upp på baksidan, och det åtgår ca 9 cm för att göra kanalen på 7 cm. Framsidan blir således 1,15 meter hög.

  Varning! Gummidäck kan "blöda" gummi och gammal vägsmuts genom en duk, därför är det viktigt att du följer våra enkla råd du kommer få av oss i samband med att du beställer din bryggkjol. Vi skickar med dig rätt mängd spärrduk som du sätter bakom bryggkjolen för att skydda mot att smutset tränger igenom.

  Andra mått

  Om du behöver en bryggkjol som är något mindre än 1,15 meter på framsidan, så kapar du den enkelt med en sax. Om du behöver mer än 1,15 meter i höjd så ordnar vi det också, men då behöver du ringa till oss, denna går inte att beställa på hemsidan.

  Tryck

  Vi kan ordna med tryck. Du kanske vill ha en logotyp eller familjens namn på bryggkjolen. Hör av dig så hjälper vi dig.

  Inga videos uppladdade

  Hittade inga relaterade produkter