NYTT DRAPERI MONTERAT
Draperi med siktruta, keder och kardborre monterat ute hos lagerkund i södra Stockholm
Klicka här för att se hur snyggt det blev!

 

Depåmatta Typ 1

Depåmatta med plats för reklam

Depåmatta av egen produktion. Flamsäker duk. Kantvikter insvetsade. Vi trycker din logotype på de vita fälten. Du väljer själv hur stor du vill ha den, dock maximalt 5,0 meter bred, och 6,5 meter lång. Vi ringer dig kort efter order och går igenom önskade mått och annat.
Läs mer om produkten nedan.

 

Läs mer

Färg:

Antal

Art. 9105-0001-x
0,00 kr

Tillgängligt: I lager

0,00 kr

Depå-matta ”typ 1” är vår populäraste matta, en solid matta med alla fina egenskaper som både racing-team vill ha, och högsta kvalitet ur säkerhetssynpunkt som arrangörer vill ha. Viktigt att veta är att kort efter din order, då ringer vi dig och går igenom alla mått, önskade färger, pratar om trycket… allt vi behöver veta för att du ska få den mattan du vill ha. Ingenting levereras utan personlig kontakt först.

Storlek

Se våra skisser på maxmått. Vi har enhetspris på detta skydd, så vill du ha det mindre så är det samma pris. Anledningen är det tar lika lång tid att göra ett skydd i max-mått som ett mindre, och att i priset är det kalkylerat dukåtgång, och vid mindre skydd skärs det bort som spill. Tryckkostnaden är också väldigt identisk på litet skydd som stort. Du får som sagt välja själv enligt skisser, men enhetspris gäller.

Dukkvalité

Tysk kvalitetsduk från Mehgies. Kvalitet POLYMAR, serie 8509.

Flamsäker

Det betyder att om motorvätskor skulle börja brinna på duken så kommer inte duken att fatta eld och sprida elden.

Kantvikt

I kanterna svetsar vi in vikter, de väger 200 gram per meter, de håller nere duken och förhindrar blåsten att komma in under. Vikterna svetsas in med bårder, vilka du naturligtvis kan välja färgen på. Bilens färg kanske? Om du vill ha max-storleken 5 x 6,5 meter så finns det 4,6 kilo viktrep i produkten. Stabilt!

Produktion

Tillverkas i egen verkstad i Spånga, Stockholm.

Tryck

Här trycker vi hos extern tryckare då vi inte har egen maskin för detta. Vi kontaktar dig efter din order och går igenom alla detaljer med dig. I priset på duken ingår korrektur till dig som du får godkänna före produktion. Vi leder dig genom hela processen.

Sponsring

Om vi får trycka vår logotype i varje hörn får du 20% rabatt på produkten. Du tar snygga högupplösta bilder när mattan används ute på tävlingar som vi får använda på vår hemsida.

Inga videos uppladdade

Inga dokument uppladdade

Hittade inga relaterade produkter